Saturday, August 20, 2011

study group

 da nk SPM.. sedar la diri tu ckt.. oleh sebab aku baru sedar SPM lagi 2 bulan.. ermm.. aku ajak la mmbr2 aku study group.. pade mule nye.. aku ajak faris, ngn anep..study add math la pulak..igt aku pandai sgt..? kami study mlm.. adoi.. da la mlm.. laki pulak yg dtg rumah.. oleh yg demikian, aku ajak member rapat aku,, yakni jiran aku.,. tirah.. kami study la mlm tuh.. ermm.. esok nye, member aku yg len lak, ana, die mintak aku tlg aja dye math.. ok.. fine.. aku aja la dye math.. b'same 3 org td.. lepas tu.. aku ajak lak member aku yg ag sorg ni.. best fren aku kowt.. kalu x ajak,
 majok plak.. kan2?? ermm.. hary yg berikut nye, ana ajak balak dye, amad.. pastu.. amad pown join la.. ke-esok-kan hary nye, amad ajak lak classmet dye, ijam.. dye tye aku dulu.. boley ke x..?? da la tye depan ijam.. x kn la aku nk ckp x ley..nk tlg member kowt..aja je la kan? ermm.. OK-kan je lah.. then, spupu aku ckp nk join.. aku rapat ngn dye.. so, jempot2 la dtg..!! skrg, kami da 9 org.. kalu aku ckp kat org len, group-study aku ade 9 org.. mst dorg ckp.."eleh, study ke? entah2 ngumpat je.. kalu da ramai.. x kan study nye!"..hey! wu yaa!!
  kami bukan mcm tuh.. ok..?! kami bukan study math @ add math je.. tp kami study gak subject lain.. mungkin member2 study aku x taw yg sebenar nye kami da wat mcm program mentor mentee.. aku, tirah & aty.. mentor.. dan mentee aku k'oy, amad & ijam.. slalu nye aku aja dorg la.. yg aty ngn tirah x tentu.. tirah nye mentee ana ngn faris.. aty plak, anep.. eh, nape aku nye mentee ramai? aty, ko amek la sorg.. ish.. ramai sgt nk jadi mentee aku.. hehe.. start drpd tu.. yg mentee2 ni.. sume panggil aku, ngn tirah "CIKGU".. tp pggl aty "KAK LONG",.. hahahaa... ini bukti2 nya~~~ 
tirah, npe aja bwh meja..??


actually nk amekgmbr tirah.. tp dye malu.. tutup la muke tuh.. adoi..
ijam mrenung cari jwpn.. k'oy?erm..ntah..


da ciap keje, conteng buku..
tgh aja ijam.. tp x nmpk lak muke dye..
name2 study group..!! by _zioy kenzo_

buku yg kami slalu gune.. tp aku x de..da cari,tp da abeh.. t'pakse photostat buku mmber..

2 comments:

+ cik | ezatiee + said...

"aty, ko amek la sorg.."

babi je ayat ko yg ni. haha..

Nisa Epin said...

hahahahaa.... bia la..